logo CvAECentrum voor AmbachtsEconomie

Uw bedrijf betekent veel voor u; het is uw eigen bedrijf, uw inkomen. Een voegbedrijf leiden is geen simpele bezigheid. Opdrachten binnenhalen, contracten opstellen, werknemers motiveren, communiceren met opdrachtgevers, reclame maken, de administratie en nog die vele regeltjes waar u zich als ondernemer mee bezig dient te houden. En dan is de lijst nog lang niet compleet.

Waarom lid worden van de VNV?
Uw bedrijf opereert in de complexe, steeds veranderende bouwwereld. Samenwerken doen de voegbedrijven in de Vereniging Nederlandse Voegbedrijven (VNV).

De VNV wil bijdragen aan een zo goed mogelijk ondernemersklimaat voor gespecialiseerde aannemers, van acceptabele arbeidsvoorwaarden tot veilig en gezond werken op de bouwplaats. Om een flinke vuist te kunnen maken naar onder meer de politiek en de hoofdaannemers is het van groot belang dat zoveel mogelijk Gespecialiseerde Aannemers lid worden.

Door de brancheorganisatie worden tal van initiatieven genomen, of wordt bijgedragen aan acties van andere instanties, om het werken in de branche veiliger, schoner en makkelijker te maken. De VNV bevordert bijvoorbeeld de vaktechniek en innovatie in de branche voegen o.a. door middelen en mankracht ter beschikking te stellen en projecten tot stand te brengen in samenwerking met instituten als Syntens en TNO.

Leden krijgen iedere maand schriftelijke en actuele informatie, het ledenbulletin, over onder andere CAO-zaken, arbeidsvoorwaarden, sociale verzekeringen, fiscale zaken, bedrijfsvoering en overige wet- en regelgeving.

Eenmaal per jaar wordt een algemene ledenvergadering gehouden waarvoor alle leden een uitnodiging ontvangen en waar u op de hoogte wordt gehouden van de activiteiten van de VNV.

Verder beschikt de VNV over een telefonische helpdesk waar eerstelijns advies wordt gegeven over zaken als CAO-bepalingen, arbeidsrecht, ontslagzaken, loontechnische zaken, sociale verzekeringen, WKa en Bouwrecht. Ook individueel advies is mogelijk. Bijvoorbeeld als u een geschil heeft met een werknemer, of wanneer u iets wilt weten over het inlenen van personeel/zzp-ers. Ook kunt u terecht met vragen over bijvoorbeeld contracten en uitvoering van (meer/minder) werk.

De VNV is lid van de Aannemersfederatie Nederland Bouw en Infra. Op deze wijze worden de belangen van het mkb-bedrijf en met name de gespecialiseerde aannemers richting opdrachtgevers en overheid op de juiste wijze behartigd.

Daarnaast is er een uitgebreide ledensite, die vol staat met actuele informatie en te downloaden documenten die voor een goede bedrijfsvoering noodzakelijk zijn, zoals actuele algemene leveringsvoorwaarden.


Wilt u lid worden?
Vul dan het  aanmeldingsformulier lidmaatschap in.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij helpen u graag verder!

Copyright VNV Voeg 2015